Op dit moment is Davy van Balkum uit het Limburgse Wellerlooi ook in Mill geld aan het inzamelen voor een behandeling voor zijn moeder. Dit doet hij door het inzamelen van lege flessen met statiegeld.

In Mill staan hiervoor speciale bakken bij Berends Bloemsierkunst aan de Hoogstraat 5 en bij Familie van Balkum aan de Leeuwerikstraat 88. Helaas ontdekte men vandaag dat uit de speciale bak aan de Leeuwerikstraat flessen zijn gestolen.

Behandeling

Het geld is nodig voor een behandeling voor Jeannette van Balkum. Dit om er voor te zorgen dat zij niet verder zal verslechteren als gevolg van haar ziekte. Zij heeft PPMS (Primair Progressieve Multiple Sclerose). Behandeling hiervoor is mogelijk, maar niet in Nederland. Zij zal hiervoor naar het buitenland moeten, waarbij de kosten kunnen oplopen tot €100.000,- En dit wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. En alsof dat nog niet genoeg was, werd vorig jaar bij Davy’s vader (ex-Millenaar) Toon, Alvleesklierkanker vastgesteld.

Flessenactie

Maar Davy is niet bij de pakken neer gaan zetten, en is gestart met een crowdfunding. Er is momenteel een flesseninzamelingsactie lopende. Ook in Mill kunt u flessen inleveren. Dat kan bij de familie van Balkum aan de Leeuwerikstraat 88 en Berends bloemsierkunst Hoogstraat 5.

Meer

Iedereen die meer wil weten over deze familie, of hun actie financieel wil ondersteunen, kan een bedrag overmaken via de website http://jetontour.jimdo.com.