Voor een groot deel van de inwoners van Mill en Sint Hubert blijft het erg lastig om de politie te bellen en/ of te bereiken. Als wijkagenten horen we dit steeds vaker van de inwoners van de gemeente.

Vaak twijfelen mensen of hetgeen zij willen melden wel “belangrijk” genoeg is om bij de politie te melden. Niet twijfelen! Wij willen graag weten wat u te melden hebt!
Door meldingen te doen, kunt u ons aansturen om de problemen aan te pakken die u belangrijk vindt! Wij willen zoveel mogelijk weten wat er speelt, zodat we er kunnen zijn wanneer het nodig is.
Helaas voor ons, blijkt dit voor veel mensen nog erg lastig.

Gebleken is, dat wanneer u, als inwoner van Mill en Sint-Hubert, besluit om die melding wel te doen en u 0900 - 88 44 belt, u dan met enige regelmaat een computer aan de lijn krijgt die u niet kan verstaan wanneer u inspreekt dat u in Mill woont, of in Sint Hubert... U probeert het een paar keer... maar het lukt gewoon niet om iemand van de politie te spreken.
U begrijpt misschien wel dat wij, als wijkagenten, daar flink van balen... Enerzijds verzoeken wij iedereen om vooral melding te doen van incidenten en anderzijds krijgt u geen gehoor bij het nummer dat wij opgeven en is het politieloket in het gemeentehuis ook nog gesloten.

Natuurlijk belt u 112 wanneer u direct de politie nodig heeft of u stuurt ons, bij niet dringende zaken, een e-mail op een van de onderstaande email-adressen, of u hebt geen e-mail en laat het melden van een incident maar achterwege.

In de gemeenschapshuizen van de gemeente Mill en Sint Hubert zijn brievenbussen geplaatst. De bussen zijn blauw van kleur, hebben politiestrepen en er staat ‘politie’ op. Deze brievenbussen staan daar voor u.
U mag hiervan gebruik maken wanneer u een bericht heeft voor ons, wanneer u iets wil melden (dat niet dringend is), iets wil bespreken of gewoon even contact wil met de wijkagenten/politie.
U schrijft ons een briefje met uw naam, adres en telefoonnummer in en uw boodschap aan ons:

  1. doet dit in de brievenbus,
  2. wij legen de brievenbussen minimaal een maal per week en nemen z.s.m. contact op met u.

De brievenbussen hangen op de volgende locaties:

  • Myllesweerd, Kerkstraat 3, 5451 BM Mill
  • De Wis, Dominicanenstraat 17, 5453 JN Langenboom
  • De Jachthoorn, Wethouder Lemmenstraat 13, 5454 GH Sint Hubert
  • De Wester, Havikstraat 1, 5451 XG Mill
  • De Wilg, Wethouder Lindersstraat 11, 5455 GJ Wilbertoord

Nog even de telefoonnummers

Agenten komt liever voor niets, dan te laat, dus bel bij acute zaken het alarmnummer 112, of het algemene nummer 0900 - 88 44 bij minder haast.

Meer informatie of contact met uw wijkagent? 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..