In januari 2015 vestigde Orthovitaal zich in Mill na jaren een basis te hebben gehad in en rondom Hoevelaken. Eigenaar Henk Wittenberg besloot hiertoe na overname van het bedrijf en het doel om Orthovitaal ook beneden de grote rivieren naamsbekendheid te geven.

Dit laatste neemt steeds grotere vormen aan en Orthovitaal mag gelukkig regelmatig nieuwe klanten uit deze regio aan haar bestand toevoegen.
Samen met Evelien wordt er gezorgd dat de bestellingen dagelijks worden verstuurd naar alle windrichtingen, worden vragen beantwoord en waar nodig persoonlijk advies gegeven. En daar gaat het bij Orthovitaal om; Persoonlijk! Wij pretenderen niet voor niets de persoonlijkste drogist te zijn.

Met de ingebruikname van onze nieuwe website is het allemaal weer duidelijker en overzichtelijker geworden. De klant kan zoals bij elke drogist bij Orthovitaal alles krijgen op het gebied van voedings-en vitamine supplementen, zelfzorg en andere drogisterijartikelen. We kunnen zo´n 60.000 artikelen (A-merken en huismerk) binnen 2-3 dagen leveren. Gewoon via de post zodat je er niet voor het huis uit hoeft te gaan. Bestellen kan zowel via de website, mail of telefonisch. Er is tevens een chat functie wat onze klanten in staat stelt direct en anoniem vragen te stellen. We hebben heel veel positieve reacties hierop mogen ontvangen.

Tevens zijn we trots dat we zijn geselecteerd tot verkooppunt van Mykillerbodymotivation (MKBM).
Deze levensstijl waarin gezondheid, dieet en afvallen centraal staat is bekend geworden door niemand minder dan Fajah Lourens. Samen met haar business partner Berry de Mey hebben ze een kwalitatief hoogwaardige productlijn ontwikkeld, welke nu bij Orthovitaal verkrijgbaar is! Uiteraard met de persoonlijke service die je van ons gewend bent.
De producten zijn op onze homepage gemakkelijk te vinden.

En Last but not least!

Per 1 april zijn we tevens eigenaar geworden van Global Nutrition. Een begrip op het gebied van sportvoeding voor de serieuze, gevorderde (kracht)sporter. Naast het huismerk leveren we voornamelijk A-merken welke hun sporen reeds dubbel en dwars verdiend hebben en welke niet meer zijn weg te denken in de sportcentra. Universal, Animal, Biotech, Scitec zijn zo enkele merken die we hebben.
Met name Body Builders, maar ook andere serieuze sporters, zijn erg gecharmeerd van genoemde merken.
Een toepasselijke kledinglijn en accessoires voor mannen en vrouwen die regelmatig de sportcentra en het krachthonk bezoeken maakt de portfolio compleet.
We zijn druk met het bouwen van onze Nederlandstalige website welke binnenkort gereed komt. Voor degene die niet kan wachten en graag meer wil weten kan alvast een kijkje nemen op onze Duitse website www.global-nutrition.de of kom gerust langs. De koffie staat klaar!

Al deze veranderingen hebben ertoe geleid dat we de oude locatie moesten verlaten en op zoek zijn gegaan naar een ruimere locatie.
Vanaf 1 augustus opereren we vanaf:

Houtzagerijstraat 15
5451HZ Mill
Telnr. 0485-745330
www.orthovitaal.nl
www.global-nutrition.de