Wilt u uw woning energiezuiniger maken om uw woonlasten te verlagen en bij te dragen aan een beter milieu? Als inwoner kunt u een lening aanvragen bij de gemeente Mill en Sint Hubert, indien u maatregelen treft in uw woning die ten goede komen aan de duurzaamheid. U kunt bijvoorbeeld uw woning laten isoleren of een warmtepomp laten installeren.

De gemeente Mill en Sint Hubert vindt het belangrijk dat woningen toekomstbestendig gemaakt worden en wil daar op deze manier haar inwoners in ondersteunen. De lening is een zogenaamd “revolving fund.” Dit betekent dat u leent uit en aflost in hetzelfde fonds, waardoor het fonds blijft bestaan en een andere eigenaar-bewoner in de toekomst gebruik kan maken van dezelfde lening.

Als inwoner van Mill en Sint Hubert kunt u maximaal €15.000,- lenen, tegen een voordelig rentetarief.
Let op: het is een lening en geen subsidie. Als u het geld zelf voorradig hebt, is het voordeliger om de energiebesparende maatregelen zelf te betalen.

Informatie en aanvragen

Voor een volledig overzicht van de in aanmerking komende maatregelen en voorwaarden, gaat u naar de website van de gemeente Mill en Sint Hubert. www.gemeente-mill.nl/duurzaam