Zondag 25 november is Cees Berends (1946) te gast in Uitgewerkt bij L.O.M. radio. Cees stopte met zijn bedrijf CeBe Tuinen maar is zich zeker niet gaan vervelen. Dat blijkt in Uitgewerkt.

In dit programma vertelt hij over zijn leven als ondernemer, over zijn politieke carrière als raadslid en wethouder en uiteraard geeft hij zijn mening over bepaalde situaties in onze gemeente. Een mooi, openhartig en boeiend interview.

Uitgewerkt is een radioprogramma waarin elke uitzending iemand te gast is die niet meer actief is in het betaalde arbeidsproces. Wat deed men zoal voor werk en was er na het pensioen het bekende zwarte gat of juist niet? Het programma wordt gepresenteerd door Corné Kremers en Herman van Gaal. Techniek en muzikale samenstelling is in handen van Thijs van den Heuvel. Het radioprogramma is elke zondag te beluisteren van 09.00 uur tot 10.00 uur. Een herhaling is op de zaterdag daarna te horen van 09.00 uur tot 10.00 uur. Uiteraard is het programma ook terug te luisteren via de rubriek Uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl.