Aanstaande zaterdag (1 december) is het bij de Lokale Omroep Mill vanaf 20.30 uur tijd voor Telebingo. Voor slechts 5 euro per bingokaart speelt u 5 rondes mee en maakt u per ronde kans op minimaal 50 euro aan prijzen.

Telebingo wordt zowel op TV als radio (kabel en vrije ether) uitgezonden. Ook via internet kunt u meespelen www.lokaleomroepmill.nl (Kijk Live of Luister Live). Op de website vindt u de frequenties van alle aanbieders.

Prijzen

Er zijn zaterdag 1 december naast geldprijzen ook cadeaubonnen te winnen van `t Snuutje rijwielhandel, Plaza de Frietkraam, Delfino Pizzeria & Grillroom, The Florist, Snackbar Any Tyme de Keizer, Berends Bloemsierkunst, Albert Heijn supermarkt, Steakhouse Don Kiesjot, Kasteel Tongelaar, Grandcafé 't Centrum, Maarten Manders de echte bakker, Haarsalon Haartrots in Sint Hubert, Eten & Zo en de Molen van Mill.

Voor de december bingo zijn extra prijzen beschikbaar gesteld. Zo geven we weg: 2 x 2 kaartjes voor een film naar keuze van Filmhuis Myllesweerd, een bowlingbon van Bowlingcentrum Erica, een cadeaucard van de Hema t.w.v. Eur. 25,-, 2 x 1 cadeaubon van Buitengewoon Kado á Eur. 25,-, en een auto wasbon en een bon voor een vers gebakken belegd broodje van Shell Schimmel. Daarnaast hebben we 2 x dinercheque t.w.v. Eur. 20,- van bijties in Wanroy en een bon voor een vuurwerkpakket van Eur 25,- van de Boerenbond in Mill. Tot slot geven we ELKE RONDE een tegoedbon weg voor 10 hertenbiefstukjes en 2 toegangsbewijzen voor de Wellnesboot in Mill. De prijzen worden thuisbezorgd in een handige boodschappentas van De Neije Krant.

Bingokaarten

Bingokaarten kunt u tot zaterdag 1 december 11.30 uur kopen bij (op = op):

  • Mill - Primera Schipperheijn Schoolstraat 39
  • Langenboom - Bakkerij Verkerk Dorpsstraat 33
  • Sint Hubert - Josina van Ras Jachthoornstraat 17
  • Wilbertoord - Siebers woonstoffen St. Josephplein 3

De laatste kaarten kunt u bestellen of ophalen in de studio (Myllesweerd) op zaterdag 1 december tussen 12.00 uur en 14.00 uur, telefoon 0485 - 455091.

Telefonisch bestelde kaarten worden op de dag van uitzending tussen 14.00 uur en 16.00 uur (in de gemeente Mill en Sint Hubert) bij u thuisbezorgd.

Meer weten? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.lokaleomroepmill.nl. Daar is ook het reglement van Telebingo te vinden.