Ook deze maand zijn er weer heerlijke oliebollen te koop op het marktplein in Mill. Dat dagelijks bij de gebakskraam van de gebroeders Regter.

Woning gezocht: Gezin met 2 kinderen zoekt een vrijstaande of twee onder één kap koopwoning in Mill of in één van de omliggende dorpen. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wie kan mij helpen?! In de ochtend van 15 mei 2017 ben ik bij de uitgang van Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill gevallen. Toen ik naar buiten wilde lopen ben ik door de schuifdeur geraakt en gevallen. Ik wil graag in contact komen met mensen die iets gezien of gehoord hebben over het ongeval. Ook als u zelf problemen met de schuifdeur heeft gehad of storingen heeft ervaren of mensen kent die problemen met de schuifdeur hebben gehad dan hoor ik dat graag. U kunt mij bereiken op telefoonnummer 0485-454059 of u kunt een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Al vast heel erg bedankt voor de moeite.

Aangeboden i.v.m. aanschaf andere auto: goede 2e hands winterbanden met velgen. O.a. geschikt voor Toyota Yaris. Vredestein Snow trac 175/70 R14. Tegen elk aannemelijk bod. Tel. 06 37 20 16 40.

Op zoek naar buren - Wij zijn op zoek naar een persoon, stel of gezin die samen met ons een twee-onder-een-kapwoning zou willen bouwen in de gemeente Mill en Sint Hubert. We hebben ons oog laten vallen op een kavel in Wilbertoord. Lijkt dit jou wel wat? Dan zijn wij op zoek naar jou. We horen het graag. 06 - 13 95 92 99 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aangeboden: confetti. 2,- euro per kg, 1,50 euro per kg vanaf 25kg en 1,25 euro per kg vanaf 100kg. Tel. 0485-325634.

Krantenbezorgers gezocht: Op zoek naar een leuke bijbaan? Onze verspreider is altijd op zoek naar extra bezorgers (vanaf 13 jaar) voor bezorging van De Neije Krant in de gemeente Mill en Sint Hubert. Belangstelling? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Te koop gevraagd - Oude Ansichtkaarten en of foto’s van de gemeente Mill en Sint Hubert. Reacties graag naar 06 29 10 00 33.

Gevraagd: Autofolders-autobladen-autoboeken enz. Ik kom ze graag ophalen. Tel. 06-51568300 of e-mail. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting huis aan huiskrant gemeente Mill en Sint Hubert uiteraard van harte welkom. Commerciële berichten plaatsen we tegen een vergoeding van 10,- euro.

Stichting Huis aan huis krant gemeente Mill en Sint Hubert
Bankrekening: NL94 RABO 0175233810