Gymert Physical Performance en Unplukked Yoga bieden een 8 weken durende yoga en bootcamp workout. Elke les start met een bootcamp training gevolgd door een ontspannen yoga les.

Deze combinatie brengt je lichaam in balans. Je wordt fit doordat je een betere conditie en meer kracht in je lichaam krijgt. Daarnaast zorgt yoga voor meer ontspanning en ruimte in je lichaam.

Bootcamp

We starten met een heerlijke bootcamp. Anders dan bij een “normale” bootcamp, waarbij je oefeningen langer uitvoert werken wij met een HIIT bootcamp. HIIT staat voor High Intensity Interval.
Een HIIT is ideaal om af te vallen of om je conditie te verbeteren. Niet alleen tijdens de bootcamp verbrand je namelijk erg veel calorieën, maar ook na die tijd. Sterker nog, de naverbranding van een HIIT bootcamp is velen malen hoger dan een training op lage intensiteit.

In deze workout werk je met je eigen lichaamsgewicht en gebruiken we de omgeving om mee te trainen. Iedereen kan hieraan deelnemen, want je werkt in je eigen tempo.

Na een 30 minuten HIIT bootcamp sluiten we de workout af waarnaa iedereen zich klaarmaakt voor een heerlijke yogales bij Unplukked Yoga.

Yoga

Yoga is de ideale combinatie met kracht en bootcamp training. Na de inspanning, zorgt Yoga voor ontspanning. Door Yoga krijg je meer ruimte in je lichaam en laat je spanning los. Met de ruimte die je creëert, wordt de stijfheid minder. Je zit letterlijk en figuurlijk beter in je vel. Daarnaast heeft het een meditatief en rustgevend effect.

Tijdens de yoga les wordt er een balans gecreëerd tussen Yin en Yang Yoga. Het Yang gedeelte bestaat uit een flow van houdingen waarbij het ritme van de ademhaling gekoppeld wordt aan bewegingen. Yang Yoga maakt het lichaam los, bouwt spierkracht op en brengt het hoofd tot rust. Daarnaast wordt de techniek van de houdingen en de basisprincipes van yoga worden meegenomen in de les.

Het Yin Yoga gedeelte van de les bestaat uit zachte en toch uitdagende houdingen waarbij de spieren zoveel mogelijk ontspannen blijven. Doordat je langer in een houding blijft, stimuleert dit de beweeglijkheid in het bindweefsel, de gewrichten, pezen en banden. Zo combineren we het beste van beide werelden in een uitgebalanceerde les: dynamisch en verstillend, verwarmend en ontspannend.

Zo ben je helemaal klaar om fit en ontspannen het weekend in te gaan.

Wie, wat, waar

Elke zaterdag van 5 januari t/m 23 februari van 11.00 uur tot 12.15 uur.

Jouw investering, voor leden €99,95 en voor niet-leden €119,95. Wil je na dit programma lid worden krijg je de maand maart cadeau van ons.

Aanmelden via:
www.unplukkedyoga.nl
06-22828056
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Houtzagerijstraat 41 Mill