“Onze ogen worden dagelijks blootgesteld aan verschillende uitdagingen,” vertelt Paul van den Dries.

“Er zijn verschillende situaties die het zicht kunnen beperken. In de meeste gevallen kan een goed afgestelde bril met de juiste brillenglazen prima helpen om weer scherp te zien. Maar wat veel mensen niet weten, is dat ZEISS ook brillenglazen heeft die meer doen dan alleen helpen weer scherp te zien.”

UV-straling is altijd aanwezig, ook in de winter en zowel bij zonnig als bewolkte weersomstandigheden. Paul: “De meesten van ons weten dat UV-straling de huid kan beschadigen, maar blootstelling aan UV-licht kan ook schadelijk zijn voor de ogen en de omliggende huid.”

Wanneer u kiest voor ZEISS brillenglazen bent u verzekerd van een volledige UV-bescherming. Of u nu kiest voor een zonnebril of ‘gewone’ bril op sterkte. Deze mate van bescherming wordt gegarandeerd door de combinatie van het materiaal dat UV-stralen tot 400 nanometer blokkeert én de brillenglascoating met UV-bescherming.

“Wij vertellen er graag meer over. Daarom nodigen we graag iedereen uit eens langs te komen. Dan kunnen we controleren of de huidige bril wel genoeg bescherming biedt tegen UV-stralen.”

Optiek Paul van den Dries
Stationsstraat 10
5451 AN Mill
(0485) 455 550
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.