Martin Nabuurs uit Wilbertoord stond aan de wieg van de Lokale Omroep Mill in 1988. Maar hij deed en doet meer wat met muziek te maken heeft. Wat zoal, dat hoort u zondag 23 december bij het L.O.M. radioprogramma Uitgewerkt.

Ook hoe Martin van schilder uiteindelijk beheerder werd bij de Wilg, wat hij bij de FOEP in Wilbertoord deed en wat er mooi was aan het draaien van muziek op bruiloften en partijen komt aan de orde.

Uitgewerkt is een radioprogramma waarin elke uitzending iemand te gast is die niet meer actief is in het betaalde arbeidsproces. Wat deed men zoal voor werk en was er na het pensioen het bekende zwarte gat of juist niet? Het programma wordt gepresenteerd door Corné Kremers en Herman van Gaal. Techniek en muzikale samenstelling is in handen van Thijs van den Heuvel. Het radioprogramma is elke zondag te beluisteren van 09.00 uur tot 10.00 uur. Een herhaling is op de zaterdag daarna te horen van 09.00 uur tot 10.00 uur. Uiteraard is het programma ook terug te luisteren via de rubriek Uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl.