Ferdinand Kersten (1949) groeide op in Boxmeer maar verhuisde in de jaren zeventig naar Langenboom. Al vanaf zijn jeugd was hij bezig met muziek. Als kleine jongen speelde hij samen met broer Wim bij de harmonie.

Muziek bleef tot op de dag van vandaag een belangrijk deel van zijn leven uitmaken. Maar veel mensen kennen hem ook als oprichter van Festa in Langenboom. Hoe, wat en wat hij zoal in de muziek deed en doet hoort u zondag 30 december bij L.O.M. radio. Dan is Ferdinand namelijk te gast bij Uitgewerkt.

Uitgewerkt is een radioprogramma waarin elke uitzending iemand te gast is die niet meer actief is in het betaalde arbeidsproces. Wat deed men zoal voor werk en was er na het pensioen het bekende zwarte gat of juist niet? Het programma wordt gepresenteerd door Corné Kremers en Herman van Gaal. Techniek en muzikale samenstelling is in handen van Thijs van den Heuvel. Het radioprogramma is elke zondag te beluisteren van 09.00 uur tot 10.00 uur. Een herhaling is op de zaterdag daarna te horen van 09.00 uur tot 10.00 uur. Uiteraard is het programma ook terug te luisteren via de rubriek Uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl.