Foto: Kristel Beelen Mooi & Mooi Fotografie

Per 1 januari 2019 is Danielle Kremers de nieuwe penningmeester van het Toeristische en Recreatieve Platform Ontdek Mill. Zij neemt deze taak over van Henri Kremers.

Bart van Hees is vanaf die datum de nieuwe voorzitter van Ontdek Mill. Na zo’n 6 jaar doen Ad Berends (voorzitter) en Henri Kremers een stapje terug. Alle twee blijven ze wel actief: Ad bij enkele projecten die onder de vlag van Ontdek Mill en een Goei Leven georganiseerd worden en Henri om gedurende een jaar Danielle in te werken.

Vervelen hoefde Danielle Kremers (1981) uit Mill zich al niet. Ze is zorgmanager bij het Radboud ziekenhuis in Nijmegen, moeder van twee kleine kinderen en samen met de vier kinderen van partner Edwin is het regelmatig gezellig druk in huis. Verder is ze actief bij o.a. het CDA in de gemeente Mill en Sint Hubert. Danielle: “Ze hebben me nu voor deze functie bij Ontdek Mill gestrikt. Je weet hoe dat gaat. Als je eenmaal bij organisaties betrokken bent, dan val je van het een in het ander. Ik heb altijd het idee dat mensen die het al druk hebben er altijd nog wat bij kunnen doen.”

Bij het CDA is Danielle nu secretaris van het bestuur. “In het verleden heb ik als burgerlid in een raadscommissie gezeten. Sinds een tijdje zit ik er nu in het bestuur. Het werk daarvoor valt mee, in de verkiezingstijd was het wel druk en in die periode kreeg ik de vraag van Ad Berends of ik penningmeester bij Ontdek Mill wilde worden. Toen zei ik: kom na de verkiezingen maar terug. Ik dacht wellicht vinden ze een ander, maar na de verkiezingen belden ze weer en heb ik na een gesprek met Ad, Henri en Bart ja gezegd.”

Zaken organiseren vindt Danielle erg leuk om te doen. “Sinds vorig jaar ben ik voorzitter van de Duomarathon. Ook een activiteit van Ontdek Mill. Het is gewoon leuk om dat soort luchtige activiteiten te organiseren. Dat is heel anders dan politiek, dat is toch serieus en het bevalt me goed om dat dan af te wisselen met deze andere activiteiten, want de activiteiten van Ontdek Mill en het Goei Leven zijn echt leuk.”

Alles wat in onze gemeente georganiseerd wordt maakt Danielle ook trots. “Je gaat ook waarderen dat je in een dorp woont. Samen organiseren we veel zaken voor jong en oud. Ik zie het ook bij jongeren die hier opgroeien en zich vermaken op activiteiten als het Oerparcours, Mill at the park en het Zotte Zomer Festival. Daar ben ik trots op en krijg ik energie van. Daar wil ik me dan ook graag voor inzetten.”

Meer weten over het Toeristisch en Recreatief Platform Ontdek Mill en al haar activiteiten? Volg ze via social media en zie ook www.ontdekmill.nl.