Het project van Stichting “SwomWensBus” is door de gemeente Mill en Sint Hubert aangemeld voor de Meer dan handen-vrijwilligersprijzen.

Onze gemeente speelden een grote rol bij de aanmelding van lokale organisaties. Zij konden drie organisaties en een vrijwilliger aanmelden. Zo laten ze hun erkenning en waardering blijken voor het vele werk dat vrijwilligers doen in de gemeente.

Stichting “SwomWensBus” heeft als doelstelling het aanschaffen van een geheel rolstoeltoegankelijke SwomWensBus om de eenzame en kwetsbare ouderen en mensen met een beperking vanaf 55 jaar uit de gehele gemeente Mill en Sint Hubert uit hun isolement te halen. Het is een combinatie van efficiënt en goedkoop vervoer, volledig verzorgd door vrijwilligers. Voor meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Meer dan handen-vrijwilligersprijzen worden jaarlijks uitgereikt om vrijwilligers en hun organisaties in het zonnetje te zetten. Wij maken kans op de juryprijs van € 5000,- in de categorie Lokale organisaties. Een selectiecommissie gaat zich de komende periode beraden of wij in aanmerking komen voor deze juryprijs. Hierbij let de jury vooral op de betekenis van de organisatie in de gemeente Mill en Sint Hubert.

Daarnaast maakt het project “SwomWensBus” kans op de publieksprijs van € 2000,-. Hiervoor kan worden gestemd via vrijwilligersprijzen.nl. U vindt het project gemakkelijk terug via de zoekbalk. Zie hieronder hoe te stemmen:

  • Ga naar www.vrijwilligersprijzen.nl
  • Typ onder het balkje “Bekijk hier de aanmeldingen voor de passieprijs” de naam Swom in en geef een enter
  • Onderaan verschijnt het project “Stichting SWOM Wensbus”, geef hier een enter op
  • Stem op dit initiatief

Per e-mailadres kan men een keer stemmen. Heeft u meerdere e-mailadressen dan kunt u deze uiteraard allemaal gebruiken om eenmalig mee te stemmen.
Hoe meer stemmen hoe beter voor ons project, waarvoor wij u hartelijk danken.
Stemmen kan tot en met 11 februari 2019.

De Meer dan handen-vrijwilligersprijzen zijn een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en worden ondersteund door de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV), de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) en de Vriendenloterij. De organisatie is in handen van Movisie.