Musicalgroep DèDieDèDoen heeft op 26 en 27 oktober jl. haar elfde uitvoering ten tonele gebracht.

Musical ‘Bajesbonje!’ was met de gebruikelijke professionele aanpak met een regisseur, zangbegeleider, live-band, achtergrondzangeressen, souffleur, grimeur, kapper en de samenwerking met een professioneel licht- en geluidsbedrijf wederom een groot succes! Bovendien is het een supergezellige groep mensen.

Inmiddels worden alweer de voorbereidingen getroffen voor de volgende jaarlijkse uitvoering, welke in een weekend in of rond oktober 2019 plaatsvindt.

Voor deze uitvoering zoeken we met spoed een nieuwe zangbegeleider. De zangbegeleider begeleidt de (meerstemmige) zang van de musicaluitvoering. Dit begint met het uitzoeken van de liedjes in de liedjescommissie. Voor de zomervakantie zijn er circa 3 zangrepetities op woensdagavond (20.30 - 22.15 uur) en na de zomervakantie tot aan de uitvoering (in of rond oktober) repeteren we twee keer per week met zang: op woensdagavond repeteren we het gehele stuk (toneel en zang) en op zondagochtend is het zangrepetitie.

Daarnaast zijn nieuwe spelende leden vanaf 16 jaar (m/v) die graag toneelspelen en/of zingen ook altijd welkom. Repetities zijn op woensdagavond en lopen van circa februari tot de zomervakantie. Na de zomervakantie tot aan de uitvoering (in of rond oktober) repeteren we twee keer per week: op woensdagavond en op zondagochtend.

Dus lijkt het je leuk en heb je zelf enige ervaring met het begeleiden van zangers of een koor, of ken je iemand die dit zou kunnen doen? Of vind je het leuk om zelf te acteren en/of te zingen bij een gezellige vereniging?

Stuur dan, liefst zo spoedig mogelijk, een vrijblijvende e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel de voorzitter Jos Verbruggen (06 - 23 37 92 03).