Koos Sommers (1953) uit Langenboom groeide op in de Maurik. Hij begon met een administratieve baan bij een bank en vervolgens elektronicazaak, maar besloot toen om de gezondheidszorg in te gaan.

Waarom hij na enkele jaren toch weer voor administratief werk koos hoort u zondag 20 januari. Dan schuift Koos namelijk aan bij het L.O.M.-radioprogramma Uitgewerkt. Hij brengt ook zijn gitaar mee en zal live in de uitzending een nummer spelen en zingen. Want muziek loopt net als sport als een rode draad door het leven van Koos.

Uitgewerkt is een radioprogramma waarin elke uitzending iemand te gast is die niet meer actief is in het betaalde arbeidsproces. Wat deed men zoal voor werk en was er na het pensioen het bekende zwarte gat of juist niet? Het programma wordt gepresenteerd door Corné Kremers en Herman van Gaal. Techniek en muzikale samenstelling is in handen van Thijs van den Heuvel. Het radioprogramma is elke zondag te beluisteren van 09.00 uur tot 10.00 uur. Een herhaling is op de zaterdag daarna te horen van 09.00 uur tot 10.00 uur. Uiteraard is het programma ook terug te luisteren via de rubriek Uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl.