Is uw stoel of bank doorgezakt? Deze kunnen wij opnieuw vullen. Leer dat versleten is kunnen wij weer laten herleven.

Maar ook reinigen wij meubels en doen we alle andere werkzaamheden op het gebied van meubels. Zo kunnen deze weer jaren mee. Bel voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Of kijk op de website. www.meubelpieter.nl tel 06 26 98 75 95.

Regelmatig jonge cavia's te koop in Langenboom. Tel.06 20313476.

We zijn op zoek naar metalen jerrycans 20L voor een autoreis naar Gambia met stichting Go for Africa. De auto en dus ook de jerrycans worden geschonken aan een goed doel/project aldaar. Wie kan ons helpen? Tel.nr. 0485 - 47 95 55.

Info-ochtend Access Bars - Zaterdagochtend 2 februari 2019 kun je van 10 tot 13 uur, bij Ik Leef Voluit in Wilbertoord, een info-ochtend over Access Bars bijwonen. Dit is een krachtige techniek waardoor mensen beter in hun vel zitten, beter slapen, minder (hoofd)pijn hebben en nog veel meer. Het is deze ochtend tevens mogelijk een minisessie te ervaren. Entree is gratis, graag wel even aanmelden uiterlijk 30 januari bij Hedwig Kanters via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zin om te (leren) schilderen met olie-, acryl- of aquarelverf voor beginners en gevorderden? Kernwoorden; individuele begeleiding, basistechnieken, kleurenleer en o.a. beeldelementen. Instromen mogelijk op de dinsdagavond (start 22 jan.), donderdagmorgen (start 7 feb.) en op de donderdagavond (start 31 jan.). De cursus bestaat uit 15 lessen; 's morgens van 9.15-11.45 en 's avonds van 19.30-22.00 uur en wordt gegeven in Sint Hubert. Voor meer info bel of mail vrijblijvend Elsbeth Roest 0485 451878 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Krantenbezorgers gezocht: Op zoek naar een leuke bijbaan? Onze verspreider is altijd op zoek naar extra bezorgers (vanaf 13 jaar) voor bezorging van De Neije Krant in de gemeente Mill en Sint Hubert. Belangstelling? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Te koop gevraagd: oude ansichtkaarten en/of foto’s van de gemeente Mill en Sint Hubert. Reacties graag naar 06 - 29 10 00 33.

Gevraagd: Autofolders, autobladen, autoboeken, enz. Ik kom ze graag ophalen. Tel. 06 - 51 56 83 00 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant Gemeente Mill en Sint Hubert uiteraard van harte welkom.
Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Stichting Huis aan Huiskrant Gemeente Mill en Sint Hubert
Bankrekening: NL94 RABO 0175233810