Primera Schipperheijn, Boek- en Kantoorvakhandel, Schoolstraat 39 in Mill, opent op dinsdag 5 februari een PostNL in de winkel.

Omdat de Albert Heijn aan de Markt in Mill vanaf aanstaande zaterdag stopt met PostNL kan de consument vanaf 5 februari bij Primera Schipperheijn terecht voor alle postzaken.

Breed assortiment

Pakketten versturen en ophalen, postzegels kopen, aangetekende post versturen, een vispas aanvragen en kentekens overschrijven. Ook de postbussen vinden hun plaats in de winkel. Voor al deze postzaken en meer kunnen klanten voortaan terecht in hun vertrouwde Primera.

Voor Primera Schipperheijn een nieuwe uitdaging. Naast het huidige uitgebreide assortiment blijven ze zoeken naar nieuwe producten waar de consument in Mill behoefte aan heeft.

Het huidige DHL service point zal naast het post.nl punt niet meer mogelijk zijn, maar Marly’s dierenspeciaalzaak naast de Primera gelegen zal deze taken van ons overnemen.

Voor de consument zal het even wennen zijn, door o.a.de openingstijden die wijzigen.

Altijd dichtbij

PostNL breidt elke dag zijn locatienetwerk uit. Op dit moment zijn er ruim 3.000 postkantoren en pakketpunten en 50 pakket- en briefautomaten. Daarnaast zijn er 4.000 locaties die postzegels verkopen. Alle PostNL-locaties zijn te zien in de PostNL-app of op postnl.nl/locatiewijzer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Schipperheijn - Mill
Boek- en Kantoorvakhandel
Schoolstraat 39, 5451 AS Mill
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.primeramill.nl
Openingstijden:
Maandag van 13.00 tot 18.00 uur
Dinsdag t/m donderdag van 08.30 tot 18.00 uur
Vrijdag van 08.30 tot 20.00 uur
Zaterdag van 08.30 tot 16.00 uur
Zondag gesloten