Ook jij hebt vast al eens gehoord van de Access Bars behandeling en de goede resultaten daarvan.

D.m.v. het aanraken van punten op je hoofd, handen en voeten, ruimt je lichaam alle overbodige opgeslagen bagage op. Vergelijk het met het leegmaken van de harde schijf, waarmee je rust, ruimte en zoveel meer kunt creëren in je lijf en leven. Prijzen: €25 voor 1 uur. €30 voor anderhalf uur. Locatie: Mill. Stuur me vrijblijvend een mail voor meer informatie of het maken van een afspraak via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Is uw stoel of bank door gezakt? Deze kunnen wij opnieuw vullen. Leer dat versleten is kunnen wij weer laten herleven. Maar ook reinigen wij meubels en doen we alle andere werkzaamheden op het gebied van meubels. Zo kunnen deze weer jaren mee. Bel voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Of kijk op www.meubelpieter.nl tel 06 26 98 75 95.

Regelmatig jonge cavia's te koop in Langenboom. Tel.06 20313476.

Info-ochtend Access Bars - Zaterdagochtend 2 februari 2019 kun je van 10 tot 13 uur, bij Ik Leef Voluit in Wilbertoord, een info-ochtend over Access Bars bijwonen. Dit is een krachtige techniek waardoor mensen beter in hun vel zitten, beter slapen, minder (hoofd)pijn hebben en nog veel meer. Het is deze ochtend tevens mogelijk een minisessie te ervaren. Entree is gratis, graag wel even aanmelden uiterlijk 30 januari bij Hedwig Kanters via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zin om te (leren) schilderen met olie-, acryl- of aquarelverf voor beginners en gevorderden? Kernwoorden; individuele begeleiding, basistechnieken, kleurenleer en o.a. beeldelementen. Instromen mogelijk op de dinsdagavond (start 22 jan.), donderdagmorgen (start 7 feb.) en op de donderdagavond (start 31 jan.). De cursus bestaat uit 15 lessen; 's morgens van 9.15-11.45 en 's avonds van 19.30-22.00 uur en wordt gegeven in Sint Hubert. Voor meer info bel of mail vrijblijvend Elsbeth Roest 0485 451878 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gevraagd: Autofolders, autobladen, autoboeken, enz. Ik kom ze graag ophalen. Tel. 06 - 51 56 83 00 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant Gemeente Mill en Sint Hubert uiteraard van harte welkom.
Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Stichting Huis aan Huiskrant Gemeente Mill en Sint Hubert
Bankrekening: NL94 RABO 0175233810