Per 1 februari heeft Salon Eileen aan de Hoogveldseweg in Mill een nieuwe naam. Vanaf die datum heet de praktijk van Ilse Ermers, Goed in je Energie.

Door de jaren heen heeft Ilse zich steeds meer gespecialiseerd in behandelingen die mensen helpen blokkades los te laten en beter in hun energie te komen. Denk hierbij aan Reiki, Magnetiseren en sinds vorig jaar ook Access Bars.

Al deze technieken zijn inzetbaar bij klachten zoals stress, vermoeidheid of spanning, soms veroorzaakt door verdriet of andere emoties. Langdurig blootstaan hieraan geeft op den duur klachten die jouw energetisch systeem in de war brengen. Door hier weer balans in te brengen voel je vaak na een paar behandelingen al veel verschil.

Maar ook voor mensen die gevoelig zijn voor prikkels om zich heen, kan een energetische reset een verademing zijn. Of wat dacht je van kinderen die op school de hele dag van alles oppikken van hun klasgenootjes en dan ’s avonds helemaal leeggezogen huiswaarts keren. We staan er niet altijd bij stil maar even loslaten en opnieuw opladen is zo belangrijk om gezond te kunnen blijven.

Voor de bestaande klanten veranderd er nagenoeg niets, de oude vertrouwde behandelingen zullen veelal hetzelfde blijven, zoals de diverse Holistische Gezichtsbehandelingen met 100% Natuurlijke cosmetica van Bashya, Weleda en Harmonie. De uitgebreide hoofdhuidhaarmassage die bij iedere behandeling hoort en de verschillende lichaamsmassages blijven ook op het menu staan. Daarnaast zal het assortiment van de geurfrequenties van de Groene Linde verder worden uitgebreid en blijft natuurlijk de persoonlijke aandacht prioriteit nummer 1.

Kijk op www.goedinjeenergie.nl en ontdek welke behandelingen wellicht een bijdrage voor jou kunnen zijn.