Hobbygroep glas in lood

“Ik doe het morgen wel.” Hoe vaak hoor je dit niet, je hebt nu geen zin, er zijn leukere dingen om te doen, er wachten nog wat mails die om antwoord roepen. Kortom, genoeg redenen om vandaag niet te doen wat je wilde doen en het even uit te stellen tot morgen.

Uitstellers denken meestal klein als het gaat om de negatieve gevolgen van hun uitstelgedrag. “Als ik de rekeningen morgen betaal, is er nog niets aan de hand.” De vraag is dus of het waar is.

Is het waar dat we alleen morgen de wil, het verlangen, de energie en de kracht hebben om de veranderingen door te maken die we vandaag kunnen doen?

Het antwoord is, en dat zal je niet verbazen, nee. Het is niet zo dat we eerst het juiste gevoel moeten hebben om in actie te komen.

Word nu deelnemer van het Senioren Hobby Centrum in Mill. Het Senioren Hobby Centrum in Mill biedt meer dan 23 verschillende hobby’s aan. Wat te denken om Engels-Duits-Frans of Spaans te gaan leren? Nu opgeven voor het nieuwe seizoen(september) is al mogelijk. Hier krijg je steun en wellicht een maatje die met je meedoet. Ben je toe aan positieve veranderingen, begin er dan meteen mee en wacht niet tot morgen.

Bel of mail Ans Bardoel leden administratie 06-34484961 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www.seniorenhobbycentrum.nl / www.jeugdhobbycentrum.nl