Foto: Cockie Kremers

In oktober vorig jaar wijzigde de samenstelling van de directie van het in 2006 opgerichte bedrijf TOP-Beveiliging in Mill.

Paul Thoonen deed een stapje terug en droeg zijn taken over aan zijn zoon Edwin waarmee hij in 2006 de onderneming TOP-Beveiliging gestart is. Edwin, die trots is dat deze stap gezet is, stuurt nu samen met Marco Hendriks de ruim zeventig vaste en tal van ingehuurde (zzp) medewerkers van TOP-Beveiliging aan. Edwin: “Soms is er een nieuwe en frisse blik nodig om sterker te staan voor de toekomst.”

Ervaren

Marco Hendriks heeft ruime ervaring in de wereld van beveiliging. “In het verleden heb ik twee horecabedrijven gehad. Daarbij heb je uiteraard ook te maken met toezicht en beveiliging. Dat vond ik erg interessant en uitdagend. In die tijd werd ik gevraagd om voor evenementen beveiligingsplannen op te zetten en zo kom je steeds verder in deze branche.” Marco werd vaker door bedrijven ingehuurd en werd uiteindelijk interim-directeur bij TOP-Beveiliging.

“Zo hebben we Marco ook goed leren kennen,” vertelt Edwin. “Zijn visie en plannen sluiten perfect aan bij de koers die we als TOP-Beveiliging willen varen. Vandaar dat we eind 2017 al het traject zijn ingegaan dat mijn vader (Paul) taken overdroeg en de leiding van het bedrijf langzaam los liet.” Paul heeft bij TOP-Beveiliging nu een adviserende rol en is achter de schermen nog steeds actief. “Zijn kennis en ervaring zijn voor ons bedrijf erg belangrijk.”

Diensten

Het aanbod aan diensten bij TOP-Beveiliging is al behoorlijk breed. Edwin: “We surveilleren al sinds 2006 in winkels en winkelcentra, maar ook hebben we medewerkers die ’s nachts recepties van bijvoorbeeld hotels verzorgen. Verder beveiligen we panden van grote multinationals maar ook bouwplaatsen en terreinen zijn bij Top Beveiliging in goede handen.” Daarnaast zijn zij te vinden bij evenementen, concerten en grote feesten. Toch hebben ze onlangs een nieuw product geïntroduceerd, de SOS Safelet.

Nieuw SOS Safelet

Aan zowel particulieren als aan bedrijven, levert TOP-Beveiliging sinds kort de Safelet armband. Marco: “Hiermee kun je vrienden, familie, collega’s en anderen laten weten waar je bent wanneer je hulp nodig hebt. Je drukt op het knopje en bij iedereen die in je netwerk is aangesloten gaat een alarm. Hiervoor kan je een app installeren.” De armband werkt via een bluetooth-verbinding in combinatie met een mobiele telefoon. “Op het moment dat je op het knopje drukt, start er ook een audio-opname. Anderen kunnen dan horen wat er aan de hand is. Tevens is door GPS te zien waar de armband en dus de persoon die hulp nodig heeft zich bevindt.” Voor particulieren kost de Safelet SOS-armband 89,- euro per jaar.

Toekomst

In de beveiligingswereld blijft alles snel veranderen. Marco: “Communicatiemiddelen worden steeds beter en er zijn steeds meer mogelijkheden. Maar wat blijft, is dat je met mensen werkt. Dat is mooi om te doen. Wij hebben bepaalde plannen en samen met onze medewerkers en onze klanten, maken we er maatwerk van wat past bij de betreffende vraag.” “Die vraag wordt ook steeds breder,” vult Edwin aan. “Woonwijken besluiten steeds vaker om collectief surveillance in te huren om in de nacht af en toe een kijkje te komen nemen. Maar ook leveren we sinds vorig jaar stewards bij de thuiswedstrijden van bijvoorbeeld FC Den Bosch.” TOP-Beveiliging blijft qua diensten en producten groeien. Marco: “Maar belangrijk hierbij aan te geven is wel dat wij ondanks die groei klantgericht blijven werken. Edwin en ik zijn en blijven direct aanspreekpunt en verantwoordelijk. Daarom maken wij ook de afspraken met onze opdrachtgevers. Hierbij geldt: afspraak is afspraak.”

TOP-Beveiliging
Schoolstraat 33
5451 AS Mill
0485-380505
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.top-beveiliging.nl