In het radio programma Infoblok van de SWOM vertelt Leen Gelders over de plannen voor het koor. (Foto: Martin Nabuurs)

Er is een koor in oprichting voor mensen met de diagnose dementie. Die kunnen met hun mantelzorger, buurvrouw, dochter, zoon, vriend, vriendin wekelijks komen zingen op donderdagmiddag.

De startdatum is 14 maart 2019. De heel enthousiaste muziektherapeute, Leen Gelders van Poco à Poco gaat dit koor begeleiden.

Hebt u vroeger veel gezongen? Zingt u (nog) steeds heel graag? Meldt u dan vooral aan. U zult versteld staan hoe goed het zingen nog gaat. Daarnaast maakt u ook mooie nieuwe herinneringen met uw mantelzorger. U hoeft geen prachtige stem te hebben, u hoeft het alleen maar fijn te vinden om te zingen. We treden trouwens niet op voor publiek.

Naam

Wij zoeken een leuke of mooie naam voor het koor. Wilt u met ons mee verzinnen? De winnaar krijgt een mooi boeket bloemen van ons. Stuurt u uw idee naar Leen Gelders, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Langenboomseweg 71b, 5451 JH Mill. Graag uw naam, postadres, mailadres en telefoonnummer erbij zetten.

Opgeven

Opgeven voor het koor kan eveneens bij Leen, tel. 06-40347888 of 0485-802663. De eerste repetitie zal zijn op donderdagmiddag, 14 maart van 14.30 - 16.00 uur. Locatie bij Leen Gelders aan huis op de Langenboomseweg 71b in Mill. De eigen bijdrage voor het koor zullen wij zo laag mogelijk houden.