De beloning is blije en dankbare deelnemers en begeleiders. (Foto: Jan Maas)

De werkgroep organisatie jaarlijkse rolstoelwandeling van de SWOM is op zoek naar een of twee zelfstandige creatieve werkgroep leden met lef die samen met de huidige werkgroep leden de rolstoelwandeling op donderdag 13 juni 2019 gaan organiseren.

De rolstoelwandeling zal in 2019 ’s middags plaats vinden op de prachtige wandelpaden in de omgeving van het City Resort Hotel (voorheen Fitland) in Mill. Het entertainment zal in het City resort plaats vinden. Vorig jaar had de SWOM zo’n dik 250 vrijwilligers en deelnemers op de been en aan de rol.

Starten

De werkzaamheden starten in de tweede helft van februari en eindigen met een evaluatie in de week na 13 juni 2019. De werkgroep komt, indien nodig, 1 of twee keer per maand bij elkaar bij een van de werkgroep leden thuis. De werkgroep maakt een plan van aanpak voor de rolstoelwandeling. Het is een gezamenlijke taak om er voor te zorgen dat de rolstoelwandeling een succes wordt. Het entertainment, de indeling van rolstoelgroepen, de werving van de vrijwilligers die nodig zijn en de communicatie zijn daarbij belangrijke taken die gezamenlijk moeten worden uitgevoerd.

Wat is de beloning?

  • Een inspirerende en plezierige periode waarin u de rolstoelwandeling mee helpt organiseren.
  • Blije en dankbare deelnemers en hun begeleiders aan het einde van de rolstoelwandeling.

Als u interesse hebt of vragen dan kunt u terecht bij: Guus Fonteijn coördinator rolstoelwandeling, Schoolstraat 49 Mill, telefoonnummer 0622552427 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U kunt zich ook aanmelden bij het kantoor van de SWOM op de eerste verdieping van Myllesweerd, op werkdagen van 09.00 - 11.00 uur, tel. 0485-455470. Zie www.swomill.nl.