Met zorg en aandacht, dat is het adagium van deze twee professionele bewindvoerders met in totaal meer dan 70 jaar ervaring in de financiële sector. Maar wie zijn G&H Bewindvoering, wat is bewindvoering precies en voor wie is het bedoeld?

Even voorstellen, zoals dat hoort als je binnenkomt.

G&H zijn Gerard van Hout en Henk van Venrooij. Beiden hebben jarenlang gewerkt in de bankensector maar konden zich daarin niet langer vinden. Op advies van een vriend hebben zij zich verdiept in bewindvoering en zijn, ruim 3 jaar geleden, samen een inmiddels goedlopend bedrijf begonnen. Als professioneel bewindvoerder zijn ze benoemd door de rechtbank, worden gecontroleerd door de rechtbank en zijn daarnaast aangesloten bij de Branchevereniging PBI.

Het werkgebied is geconcentreerd op Zuid-Oost Brabant dus “ook in uw omgeving”.

Bewindvoering betekent het overnemen van de volledige financiële zorg voor hen die dat zelf (tijdelijk) niet kunnen of willen regelen. Dat kan zijn vanwege een lichamelijke of geestelijke beperking maar ook vanwege problematische schulden of verkwisting, denk daarbij aan dementerende ouderen, verslaafden of verstandelijk beperkten. Het bewind wordt uitgesproken door de kantonrechter. De onderbewindgestelde cliënt blijft zelf handelingsbekwaam maar het is dan de taak van de bewindvoerder de financiën als een goed huisvader te beheren.

Waarom u zou kiezen voor G&H Bewindvoering?

Naast de eerder genoemde ervaring met financiën, zowel aan de debet- als aan de creditzijde, streeft G&H Bewindvoering naar maximale ondersteuning naar zelfredzaamheid. Er wordt altijd gestreefd naar een eindsituatie waarbij u weer zelfstandig uw financiële weg kunt vervolgen. Wij hechten groot belang aan regelmatig, goed en vooral persoonlijk contact. Dat gaat van het intakegesprek bij u aan huis, het begeleiden tijdens de rechtszitting, tot regelmatig bezoek als dat nodig of gewenst is.

Wij zijn makkelijk en goed bereikbaar, zowel telefonisch als fysiek. U kunt dus rekenen op kwalitatief hoogstaande advisering en begeleiding.

Bent u op zoek naar een professionele, gekwalificeerde, betrouwbare en menselijke bewindvoerder, hebt u vragen of wilt u kennismaken, neemt u dan gerust contact op.

Wij zijn bereikbaar via onze site: www.ghbb.nl, ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch van maandag tot en met donderdag van 09.00 - 12.00 uur op nummers: 06 12 08 15 49 en 06 12 09 66 50.

Buiten deze tijden kunt u een boodschap inspreken.

Als bewindvoering nodig lijkt: graag tot ziens!