Word donateur en ontvang een Neije Krant tas en sleutelhanger met led-lampje!

Deze week verschijnt de 300e editie van De Neije Krant. Op 1 december 2012 verscheen de eerste uitgave.

De eerste kranten waren toen uitgaves die in het weekend verschenen, maar op verzoek van adverteerders en lezers werd het per 1 januari 2013 al een krant die op dinsdag of woensdag op de deurmat viel. Tot november 2013 verscheen De Neije Krant om de week en sinds 1 november 2013 werd het een wekelijkse uitgave. En dat blijft het nog vele jaren!

Initiatief

Het initiatief voor het starten van een nieuwe huis-aan-huiskrant in de gemeente Mill en Sint Hubert werd medio 2012 genomen door Corné Kremers. Hij is de huidige redacteur en acquisiteur van De Neije Krant. Na wat oriënterende gesprekken met o.a. financieel-adviseur Vincent Willems en Robert Hermens als ervaringsdeskundige uit de krantenwereld, werd besloten de Stichting Huis aan huiskrant gemeente Mill en Sint Hubert op te richten. Linda de Kleijne werd gevraagd de vormgeving van De Neije Krant te verzorgen en dat doet zij als MKB-Promotie.nl in Mill nog steeds.

Stichting

Het bestuur van Stichting Huis aan huiskrant gemeente Mill en Sint Hubert is al vanaf de start bijna hetzelfde. Valerie Aben uit Wilbertoord is voorzitter, Wilmien Heijs uit Mill is penningmeester en Frans Duijnstee uit Sint Hubert doet het secretariaat. Hij nam deze taak vorig jaar over van Bianca Sommers uit Sint Hubert. Lianne Bongers uit Langenboom en Henri Kremers uit Mill zijn de overige bestuursleden. De taak van het bestuur is om als klankbord voor de redactie en vormgeving te fungeren, de financiële situatie te controleren en gevraagd en ongevraagd adviezen te geven rond mogelijke aandachts- en verbeterpunten van De Neije Krant.

Dank

Graag bedanken wij alle columnisten van De Neije Krant, fotografen, schrijvers van artikelen, verslagen en interviews, onze bezorgers en drukker en alle andere vrijwilligers die De Neije Krant tot een succes gemaakt hebben. Maar bovenal bedanken wij alle adverteerders voor het in De Neije Krant gestelde vertrouwen. Ook een woord van dank aan onze donateurs en sponsoren. Want zonder adverteerders, sponsoren en donateurs geen Neije Krant!

Donateur

Wilt u ook donateur worden van De Neije Krant en als bedankje daarvoor De Neije Krant-tas en sleutelhanger met led-lampje ontvangen? Maak dan (minimaal) 10 euro over naar het onderstaande rekeningnummer. Vergeet niet om uw adres te vermelden bij de overschrijving, dan bezorgen we de tas en sleutelhanger bij u thuis. Ook kunt u de 10 euro contant bezorgen aan de Beatrixstraat 13 in Mill. U kunt dan direct de tas en sleutelhanger in ontvangst nemen.
Stichting Huis aan huiskrant gemeente Mill en Sint Hubert
Bankrekening: NL94 RABO 0175233810

Prijsvraag

Wilt u kans maken op een ballonvaart vanuit Mill in de Land van Cuijk ballon? Doe dan mee aan de prijsvraag. Want onder alle juiste inzendingen verloten we een ticket voor een ballonvaart. De prijsvraag is elders in deze krant te vinden op de speciale felicitatiepagina.

Meer

Meer weten over De Neije Krant? Bel de redactie op tel. 0485 - 32 56 34 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Digitaal is de gedrukte krant elke week ook te lezen via www.deneijekrant.nl.