Aangeboden: confetti € 2,- per kg, € 1,50 per kg vanaf 25 kg en € 1,25 per kg vanaf 100 kg. Tel. 0485 - 32 56 34.

Gezocht: hulp in de huishouding in Wilbertoord voor 3 uur per week. Bij voorkeur op donderdag. Hebt u interesse? Bel of app naar 06 - 10 12 10 26.

Krantenbezorgers gezocht: op zoek naar een leuke bijbaan? Onze verspreider is altijd op zoek naar extra bezorgers (vanaf 13 jaar) voor bezorging van De Neije Krant in de gemeente Mill en Sint Hubert. Belangstelling? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Te koop gevraagd: oude ansichtkaarten en/of foto’s van de gemeente Mill en Sint Hubert. Reacties graag naar 06 - 29 10 00 33.

Ook jij hebt vast al eens gehoord van de Access Bars-behandeling en de goede resultaten daarvan. D.m.v. het aanraken van punten op je hoofd, handen en voeten ruimt je lichaam alle overbodige opgeslagen bagage op. Vergelijk het met het leegmaken van de harde schijf, waarmee je rust, ruimte en zoveel meer kunt creëren in je lijf en leven. Prijzen: € 25,- voor 1 uur. € 30,- voor anderhalf uur. Locatie: Mill. Stuur me vrijblijvend een mail voor meer informatie of het maken van een afspraak via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Is uw stoel of bank doorgezakt? Deze kunnen wij opnieuw vullen. Leer dat versleten is kunnen wij weer laten herleven. Ook reinigen wij meubels en doen we alle andere werkzaamheden op het gebied van meubels. Zo kunnen deze weer jaren mee. Bel voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis of kijk op de website www.meubelpieter.nl. Tel: 06 - 26 98 75 95.

Regelmatig jonge cavia's te koop in Langenboom. Tel. 06 - 20 31 34 76.

Gevraagd: autofolders, autobladen, autoboeken, enz. Ik kom ze graag ophalen. Tel. 06 - 51 56 83 00 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant Gemeente Mill en Sint Hubert uiteraard van harte welkom.
Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Stichting Huis aan Huiskrant Gemeente Mill en Sint Hubert
Bankrekening: NL94 RABO 0175233810