Tien van Tienen (1937) uit Mill werd aan de Kerkstraat in Mill geboren en groeide op in een gezin met 13 kinderen. Liefst was hij eigenlijk binnenhuisarchitect geworden, maar dat vak bestond toen nog niet. Daarom werd hij net als zijn vader en zijn 4 broers elektromonteur.

In 1961 begon hij zijn eigen zaak aan de Schoolstraat. Hoe, wat en waarom, daarover hoort u meer op zondag 24 februari, want dan is Tien te gast in het L.O.M.-radioprogramma Uitgewerkt.

Uitgewerkt is een radioprogramma waarin elke uitzending iemand te gast is die niet meer actief is in het betaalde arbeidsproces. Wat deed men zoal voor werk en was er na het pensioen het bekende zwarte gat of juist niet? Het programma wordt gepresenteerd door Corné Kremers en Herman van Gaal. Techniek en muzikale samenstelling is in handen van Thijs van den Heuvel. Het radioprogramma is elke zondag te beluisteren van 09.00 uur tot 10.00 uur. Een herhaling is op de zaterdag daarna te horen van 09.00 uur tot 10.00 uur. Uiteraard is het programma ook terug te luisteren via de rubriek Uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl.