Gezocht: iemand (bijv. Iemand die met pensioen is) die ruimte zoekt om bijv. Pony of paar geitjes te laten lopen. Aangeboden: gratis te huur perceeltje van 300m2, locatie buitengebied Mill (richting Tongelaar). Informatie: 06-40919892.

(Tijdelijke) woonruimte gezocht in de gemeente Mill en Sint Hubert. Betreft een woonruimte voor 2 personen. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis af te halen: droge koemest met of zonder stro. Prima voor in uw tuin. Bel 06-34517333.

Te huur 6-persoonse stacaravan op zeer ruime plek op camping Zonneweelde in Nieuwvliet; prachtige camping met nieuwe indoorspeeltuin en mooiste strand van Nederland op loopafstand. Tel 0485-452702 / 0627850169 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Onze wandelclub Amicitia in Mill bestaat 60 jaar. Daarom organiseren wij een Jubileumtocht op 14 april 2019. We zijn op zoek naar oud leden en alle wandelaars die nog graag een keertje willen mee lopen, u bent van harte welkom! Meer informatie op www.wsvamicitia.nl.

Gezocht: hulp in de huishouding in Wilbertoord voor 3 uur per week. Bij voorkeur op donderdag. Hebt u interesse? Bel of app naar 06 - 10 12 10 26.

Krantenbezorgers gezocht: op zoek naar een leuke bijbaan? Onze verspreider is altijd op zoek naar extra bezorgers (vanaf 13 jaar) voor bezorging van De Neije Krant in de gemeente Mill en Sint Hubert. Belangstelling? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Te koop gevraagd: oude ansichtkaarten en/of foto’s van de gemeente Mill en Sint Hubert. Reacties graag naar 06 - 29 10 00 33.

Is uw stoel of bank doorgezakt? Deze kunnen wij opnieuw vullen. Leer dat versleten is kunnen wij weer laten herleven. Ook reinigen wij meubels en doen we alle andere werkzaamheden op het gebied van meubels. Zo kunnen deze weer jaren mee. Bel voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis of kijk op de website www.meubelpieter.nl. Tel: 06 - 26 98 75 95.

Regelmatig jonge cavia's te koop in Langenboom. Tel. 06 - 20 31 34 76.

Gevraagd: autofolders, autobladen, autoboeken, enz. Ik kom ze graag ophalen. Tel. 06 - 51 56 83 00 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant Gemeente Mill en Sint Hubert uiteraard van harte welkom.

Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Stichting Huis aan Huiskrant Gemeente Mill en Sint Hubert
Bankrekening: NL94 RABO 0175233810