In het informatie programma van de SWOM bij de LOM van vrijdag, 1 maart heeft Albert de Maeyer met professor Tinie Kardol een gesprek over ouder worden.

Tinie Kardol heeft in 2012 en 2013 het behoefteonderzoek onder senioren van het Land van Cuijk begeleid. Hij publiceert in internationale tijdschriften over kwetsbaarheid van ouderen. In 2018 bracht hij het humoristische boekje “Oud worden is niet voor watjes” uit. Dit boekwerkje is in alle boekwinkels verkrijgbaar. Professor Kardol maakt deel uit van de Raad van Toezicht van het Nationaal Ouderenfonds.

De uitzending van vrijdag, 1 maart begint om 11.00 uur en wordt herhaald om 17.00 uur. Bovendien kan deze beluisterd worden via uitzending gemist bij de LOM of een hele week daarna via www.swomill.nl.

Onderwerpen voor deze informatieve radio uitzendingen kunnen door iedereen worden ingebracht bij Arnold van Oorschot, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 0486-424221 of bij Elly Meijnders, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 0485-455313. Zij zijn beiden lid van de werkgroep Infoblok van de SWOM die deze uitzendingen verzorgt.