Hoe kunnen gemeenten voor hun inwoners een krachtige lokale overheid zijn die concreet bijdraagt aan de oplossing van maatschappelijke problemen?

Het antwoord luidt: door democratie op maat. Dat is waar lokale partijen zoals de VKP in de gemeente Mill en Sint Hubert voor staan. De komende verkiezingen van de Provinciale Staten hebben de lokale partijen in Brabant hun krachten gebundeld middels Lokaal Brabant.

Lokaal Brabant staat ervoor om vanuit de lokale partijen uw lokale stem te vertegenwoordigen in het provinciehuis. De kandidaten op de kieslijst van Lokaal Brabant in het land van Cuijk, o.a. Sjors van Kempen en Herman Wijdeven, zijn allen actief of hebben jarenlange ervaring in de lokale politiek. Daarbij hebben zij een grote mate van maatschappelijke betrokkenheid. Zij weten dus uit ervaring hoe belangrijk het is dat de lokale stem wel wordt gehoord op provinciaal niveau! De provincie is er namelijk voor de gemeenten en haar inwoners, en niet andersom!

Lokaal Brabant en de lokale partijen achten zich in staat om samen met de inwoners de komend jaren zowel provinciaal als gemeentelijk beleid te realiseren waardoor het ook voor de toekomstige generaties goed wonen, werken en recreëren is in onze mooie gemeente Mill en Sint Hubert.

Lokaal Brabant en de VKP is er voor u als inwoner, dichtbij en bereikbaar!

Stem daarom Lijst 11: Lokaal Brabant www.lokaal-brabant.nl.