Cor van de Weem in gesprek met Frank van Berkel in 2017 over brandpreventie. (Foto: Martin Nabuurs)

In het informatie programma van de SWOM bij de LOM van vrijdag, 8 maart heeft Arnold van Oorschot een uitzending met als onderwerp “brandveilig wonen”.

Als gast heeft hij in de studio Anneke Punt van de KBO Mill, die op 28 maart een thema avond over dit onderwerp heeft. Tevens zal de commandant van de Brandweer, de heer Frank van Berkel bij dit gesprek zijn.

De uitzending van vrijdag, 8 maart begint om 11.00 uur en wordt herhaald om 17.00 uur. Bovendien kan deze beluisterd worden via uitzending gemist bij de LOM of een hele week daarna via www.swomill.nl.

Onderwerpen voor deze informatieve radio uitzendingen kunnen door iedereen worden ingebracht bij Arnold van Oorschot, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 0486-424221 of bij Elly Meijnders, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 0485-455313. Zij zijn beiden lid van de werkgroep Infoblok van de SWOM die deze uitzendingen verzorgt.