Hen Daams (1944) had eigenlijk nog nooit van het dorp Mill gehoord. Toch verhuisde hij vanuit Nijmegen in 1973 samen met zijn vrouw naar de Bastaardstraat in Mill.

Waarom en hoe dit in zijn werk ging, hoort u zondag 10 maart in het L.O.M. radioprogramma Uitgewerkt. Ook vertelt Hen dan wat hij qua werk zoal deed en hoe hij terecht kwam bij o.a. het Senioren Hobby Centrum en de Lokale Omroep Mill.

Uitgewerkt is een radioprogramma waarin elke uitzending iemand te gast is die niet meer actief is in het betaalde arbeidsproces. Wat deed men zoal voor werk en was er na het pensioen het bekende zwarte gat of juist niet? Het programma wordt gepresenteerd door Corné Kremers en Herman van Gaal. Techniek en muzikale samenstelling is in handen van Thijs van den Heuvel. Het radioprogramma is elke zondag te beluisteren van 09.00 uur tot 10.00 uur. Een herhaling is op de zaterdag daarna te horen van 09.00 uur tot 10.00 uur. Uiteraard is het programma ook terug te luisteren via de rubriek Uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl.