Op donderdag 7 maart is de feestweek afgetrapt met een feestelijke opening. Om 10.00 uur werd het lintje doorgeknipt door de grondleggers van Van Rijbroek Schoenen, Pieter en Joke van Rijbroek.

Na een heuse verbouwing aan de buitenkant in de zomer, was het de afgelopen weken de beurt aan de binnenkant van Van Rijbroek Schoenen. Het familiebedrijf aan de Kerkstraat in Boekel bestond in oktober vorig jaar 55 jaar en is altijd bezig met innovatieve ideeën. “Met creativiteit en lef de vernieuwing in gang zetten”. De schoenenzaak heeft een frisse en strakke uitstraling gekregen, helemaal van nu en klaar voor de toekomst. “We zijn heel blij met het resultaat, een ambachtelijke foto van Pieter als schoenmaker is het pronkstuk van de winkel. We zijn er trots op dat Joke en Pieter de verbouwing samen hebben kunnen meemaken”, aldus eigenaresse Dorremie.

De heropening gaat gepaard met feestelijke acties. Wij trakteren op koffie met gebak. Bij aankoop van een paar nieuwe schoenen ontvang je een cadeautje. Daarnaast maak je ook direct kans op fantastische prijzen, zoals een paar nieuwe schoenen, tas of cadeaubon. Kom jij ook langs in de vernieuwde schoenenwinkel van Van Rijbroek Schoenen in hartje Boekel? Wacht niet te lang, de feestweek duurt t/m zaterdag 16 maart. “Koffie en gebak staan voor je klaar”.