Je krijgt meer vrije tijd en je gaat wat vaker naar het buitenland en oh ja... je hebt vele jaren geleden op school wel wat opgestoken van Spaans, Duits, Engels of Frans.

Wat is er leuker om die kennis weer wat op te halen en meteen in de praktijk te brengen. Oefening baart kunst is ons motto op het Senioren Hobby Centrum-Mill.

Enthousiaste teamleiders (Geeranne, Marina, Nadine, Frans, Jan en Leo) zijn al vele jaren bezig hun taalervaringen over te brengen en te delen met anderen. Op speelse wijze wordt in rap tempo de woordenschat en het gevoel voor een goede uitspraak verbeterd.

Zin om mee te doen? Engels, Duits, Frans of Spaans; wij komen 2 x per maand bij elkaar en leren met elkaar in de vreemde taal te communiceren, converseren over de dagelijkse dingen, hobby’s, reizen etc. De teamleider stelt het programma af op de wensen van de deelnemers. We zijn overdag en ook in de avonduren actief. Onze taalgroepen bestaan maximaal uit 10 personen. Schrijf u nu direct in. Sommige taalgroepen zitten weliswaar nu vol, maar zodra er plaatsen vrijkomen, maakt u kans om ingedeeld te worden. De vrijgekomen plaatsen worden opgevuld in volgorde van inschrijving.

Bij het Senioren Hobby Centrum In Mill is het mogelijk in een ongedwongen sfeer met maximaal 10 personen in een groep. Conversatie, dus communicatie is het belangrijkste onderdeel.

Het Senioren Hobby Centrum in Mill biedt meer dan 23 verschillende hobby’s aan. Nu opgeven voor het nieuwe seizoen(september) is al mogelijk. Hier krijg je steun en wellicht een maatje die met je meedoet. Ben je toe aan positieve veranderingen, begin er dan meteen mee en wacht niet tot morgen.

Zin om mee te, geef u op bij. Ans Bardoel - leden administratie SHC - tel. 06. 34484961 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www.seniorenhobbycentrum.nl / www.jeugdhobbycentrum.nl