Het wordt weer lente! Helaas is dit niet voor iedereen een feest... Heerlijk in de lente en zomer met veel energie genieten van de buitenlucht, onbekommerd elders een hapje eten, die heerlijke crème gebruiken. Kortom allerlei redenen waarom deze tijd van het jaar bij de meeste favoriet is.

Voor sommige is dit inderdaad niet haalbaar, ze kampen in het voorjaar en zomer met niesbuien of lopen constant met een zakdoek onder hun neus of hebben traan ogen, jeuk benauwdheid enz.. Ook zijn er velen die het uit eten altijd als een obstakel ervaren, vooral in het buitenland op vakantie. Omdat ze uit moeten leggen dat ze bepaalde producten niet kunnen verdragen en dan maar hopen en vertrouwen dat dit product niet ergens in hun eten is verwerkt. Zelfs een crèmepje smeren kan voor sommige een probleem zijn of heerlijk in het zonnetje zitten.

Gelukkig is er goed nieuws!

Namelijk een allergie is niet iets wat je hebt, het is een gewoonte. Ooit heeft jouw mind bedacht dat jij dit om een of andere reden nodig had, of het heeft de suggestie aangenomen dat het erfelijk is. Je mind heeft die dit doorgebriefd aan jouw immuunsysteem. Die heeft er op zijn beurt weer voor gezorgd dat de allergie ontstaan is.

Met hypnose zijn bijna alle allergieën weer te herstellen. Na de eerste sessie ben je al voor het grootste gedeelte verlost van alle narigheden, daarna volgen er nog twee sessies voor de nazorg.

Dus de keuze is aan jou, wil jij met allergieën door gaan of...?

Marion Roelofs
06-42917817
www.choicechangepower.nl
Like voor meer informatie ook de Facebookpagina.