Ken je dat? Je hoofd zit helemaal vol met allerlei zaken en je weet gewoon niet meer waar je moet beginnen. Je maakt je zorgen om alles en er komt steeds minder uit je handen? Je komt steeds meer vast te zitten in een bepaald patroon en je ziet de uitweg niet meer.

Vorig jaar zat ik ook in een soortgelijk patroon en had het niet eens echt in de gaten. Tot ik had deelgenomen aan een Access Bars Class. Ik had hier al vaker over gelezen en was er erg nieuwsgierig naar. Toen is las over een cursusdag dicht in de buurt bedacht ik me geen moment en meldde me aan. Samen met een collega ging ik er naartoe en toen we ’s avonds naar huis reden zei ik: “het lijkt wel of mijn hele zolder opgeruimd is, die stond vanmorgen nog helemaal vol met dozen en nu is hij bijna leeg.”

Maar wat is access bars nu eigenlijk?

Het zijn 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Het is heel moeilijk uit te leggen, en het klinkt soms allemaal wat vaag, maar het heeft echt al duizenden en duizenden mensen over de hele wereld geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer. Ook kinderen met AD(H)D en andere uitdagingen ervaren meer rust na een Bars Sessie.

Wil je er meer over weten, het zelf ervaren of het zelf leren geven? Kijk op www.goedinjeenergie.nl voor meer info.