In het informatie programma van de SWOM bij de LOM van vrijdag, 5 april heeft Elly Meijnders een gesprek met Francine van der Duijn en de nieuwe ouderenverpleegkundigen Koos Wolfert en Monique Riem.

Het gesprek gaat over de Alzheimer informatieavond op 15 april in de Aldenhorst met als onderwerp “Ergotherapie bij dementie: zo lang mogelijk thuis blijven wonen”.

De uitzending van vrijdag, 5 april begint om 11.00 uur en wordt herhaald om 17.00 uur. Bovendien kan deze beluisterd worden via uitzending gemist bij de LOM of een hele week daarna via www.swomill.nl.

Onderwerpen voor deze informatieve radio uitzendingen kunnen door iedereen worden ingebracht bij Arnold van Oorschot, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 0486-424221 of bij Elly Meijnders, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 0485-455313. Zij zijn beiden lid van de werkgroep Infoblok van de SWOM die deze uitzendingen verzorgt.