Heel veel bekende Nederlanders had Hans Vink (1951 Utrecht) voor zijn cameralens. Hij was namelijk vele jaren fotograaf bij o.a. Omroep Max.

Maar ook in de medische en farmaceutische wereld was hij als audiovisueel deskundige en fotograaf actief. Daarnaast runde hij o.a. een eigen visueel- en reclamebureau. Hoe dit alles op zijn pad kwam en over de reden van zijn verhuizing naar Mill, dat hoort u zondag 7 april als Hans Vink te gast is in Uitgewerkt bij L.O.M. radio.

Uitgewerkt is een radioprogramma waarin elke uitzending iemand te gast is die niet meer actief is in het betaalde arbeidsproces. Wat deed men zoal voor werk en was er na het pensioen het bekende zwarte gat of juist niet? Het programma wordt gepresenteerd door Corné Kremers en Herman van Gaal. Techniek en muzikale samenstelling is in handen van Thijs van den Heuvel. Het radioprogramma is elke zondag te beluisteren van 09.00 uur tot 10.00 uur. Een herhaling is op de zaterdag daarna te horen van 09.00 uur tot 10.00 uur. Uiteraard is het programma ook terug te luisteren via de rubriek Uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl.