Bij Vrijwilligerspunt Sociom kunt u terecht voor het vinden van passend en leuk vrijwilligerswerk. Vrijwilligersorganisaties kunnen bij ons o.a. terecht voor het plaatsen van vacatures voor vrijwilligerswerk.

Onze medewerkers staan u ter zijde met de selectie van een gepaste vrijwilliger wat u erg veel werk kan schelen. Ook is er de mogelijkheid dat een bijzondere vrijwilliger voor bepaalde tijd gecoacht wordt door een van onze deskundige coaches.

Heeft uw non-profit organisatie graag eerst een gesprek over vrijwilligerswerk, coaching of heeft u een andere vraag over uw vereniging of stichting neem dan contact op met de coördinator van het Vrijwilligerspunt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vrijwilligerspunt Mill is in het Land van Cuijk op zoek naar vrijwilligers voor:

Vrijwilliger Samenwijzer Infopunt
Het SamenWijzer Infopunt is onderdeel van het project 'SamenSterker' waarin veel organisaties in het Land van Cuijk met elkaar samenwerken om in een vroeg stadium vragen en problemen te signaleren op het gebied van financiën en welzijn. In alle bibliotheken in het Land van Cuijk komt een SamenWijzer Infopunt.
Je bemenst het SamenWijzer Infopunt in de bibliotheek. Je ontvangt mensen en gaat op een prettige wijze met hen in gesprek. Je luistert goed naar welke vraag iemand heeft en probeert deze vraag te beantwoorden of neer te leggen waar hij opgepakt wordt.

Bestuursleden en communicatie/PR-medewerkers
Voor het bestuur van het platform gehandicapten zijn wij op zoek naar nieuwe bestuursleden. Belangrijkste taak van deze organisatie is het behartigen van de belangen van mensen met een beperking. Als bestuurslid bent u actief in een van de werkgroepen: de werkgroep “PR en communicatie” en de werkgroep “bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid”.
Enige bestuurlijke ervaring is gewenst, evenals affiniteit met mensen met een beperking. U hoeft echter zelf geen beperking te hebben om bestuurslid te worden; wij roepen juist mensen op zonder beperking.

Gastvrouw/gastheer restaurant / recreatiezaal zorgcentrum Aldenhorst
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers ter ondersteuning van de medewerkers van het restaurant van zorgcentrum Aldenhorst. We zoeken mensen die graag zorgen voor een gezellige sfeer, een vriendelijk gesprek met de bewoners willen aangaan en ondersteuning willen helpen bij het serveren van de warme maaltijd tussen de middag of het serveren van koffie, thee of frisdrank.

Pakwerker voor africhting van politiehonden
Politiehondenvereniging “De Trouwe Hulp” is op zoek naar meerdere pakwerkers voor de africhting van politiehonden. De pakwerker draagt het bekende veilige pak bij trainingen van geselecteerde honden.

Geïnteresseerd?

Hebt u een leuke vacature gevonden in de vacaturebank van Vrijwilligerspunt Sociom? Of wilt u reageren op het bovenstaande? Neem dan contact op met het Vrijwilligerspunt voor een eerste kennismaking en meer informatie. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt bij de vereniging, instelling of stichting.
Onze gastheer René heet u van harte welkom op het Vrijwilligerspunt Mill, gevestigd in Myllesweerd, 1e verdieping, op woensdag van 14.00-16.00 uur.
Telefoon: 0485-700500.

Het Vrijwilligerspunt Mill is tijdens de schoolvakanties gesloten. We zijn wel per mail bereikbaar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer vacatures en informatie vindt u op onze website: www.sociom.nl.