Jan Derks (1944) uit Mill was iets meer dan 25 jaar werkzaam bij de buitendienst van de gemeente Mill en Sint Hubert. Hij werd geboren en groeide op in Beers.

In eerste instantie was hij boerenknecht en stapte over naar de wegenbouw. Hoe hij bij de gemeente Mill en Sint Hubert terecht kwam en waarom hij meer heeft met Mill dan met Beers en Cuijk, dat hoort u zondag 28 april bij L.O.M. radio. Dan is Jan namelijk te gast in Uitgewerkt.

Uitgewerkt is een radioprogramma waarin elke uitzending iemand te gast is die niet meer actief is in het betaalde arbeidsproces. Wat deed men zoal voor werk en was er na het pensioen het bekende zwarte gat of juist niet? Het programma wordt gepresenteerd door Corné Kremers en Herman van Gaal. Techniek en muzikale samenstelling is in handen van Thijs van den Heuvel. Het radioprogramma is elke zondag te beluisteren van 09.00 uur tot 10.00 uur. Een herhaling is op de zaterdag daarna te horen van 09.00 uur tot 10.00 uur. Uiteraard is het programma ook terug te luisteren via de rubriek Uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl.