In het informatie programma van de SWOM bij de LOM van vrijdag 3 mei heeft Elly Meijnders een gesprek met de ouderenverpleegkundigen Moniek Riem en Gerry Jacobs.

Zij evalueren dan het Alzheimer café van 15 april en Moniek en Gerry praten over hun werk als ouderenverpleegkundige voor onze gemeente bij het Dementie keten Team Noordelijke Maasvallei.

De uitzending van vrijdag, 3 mei begint om 11.00 uur en wordt herhaald om 17.00 uur. Bovendien kan deze beluisterd worden via uitzending gemist bij de LOM of een hele week daarna via www.swomill.nl.

Onderwerpen voor deze informatieve radio uitzendingen kunnen door iedereen worden ingebracht bij Arnold van Oorschot, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 0486-424221 of bij Elly Meijnders, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 0485-455313. Zij zijn beiden lid van de werkgroep Infoblok van de SWOM die deze uitzendingen verzorgt.