Jan Willems (1949) uit Langenboom had heel wat verschillende banen in zijn leven. Dat hoort u zondag 5 mei in het L.O.M. radioprogramma Uitgewerkt. Dan is Jan er namelijk te gast.

Maar ook gaat het over zijn muziek, de liedjes die hij op heeft genomen, tekenen en ook het milieu komt aan de orde. Jan zet zich namelijk al vele jaren met hart en ziel in voor behoud van de natuur. Dat niet alleen in deze omgeving, maar ook is hij vaker dan eens naar Den Haag vertrokken om er zijn mening te geven.

Uitgewerkt is een radioprogramma waarin elke uitzending iemand te gast is die niet meer actief is in het betaalde arbeidsproces. Wat deed men zoal voor werk en was er na het pensioen het bekende zwarte gat of juist niet? Het programma wordt gepresenteerd door Corné Kremers en Herman van Gaal. Techniek en muzikale samenstelling is in handen van Thijs van den Heuvel. Het radioprogramma is elke zondag te beluisteren van 09.00 uur tot 10.00 uur. Een herhaling is op de zaterdag daarna te horen van 09.00 uur tot 10.00 uur. Uiteraard is het programma ook terug te luisteren via de rubriek Uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl.