De sloop van de Concertzaal aan de Stationsstraat in Mill is begonnen. Een stap op weg naar de bouw van levensloopbestendige woningen voor senioren.

In goed overleg tussen de architect, (het bestuur van) de Woongroep Concertzaal (WGCZ) en de gemeente is het voorontwerp van het bestemmingsplan tot stand gekomen, dat inmiddels ter inzage ligt. Dit plan is de basis voor de architect om de woningen te gaan ontwerpen.

Uitgaande van de positieve respons op dit voorontwerp tijdens de inloopavond op 23 april jl. en gelet op de reacties van de direct omwonenden tijdens een eerder met hen gehouden bijeenkomst, zijn wij als WGCZ positief gestemd over de haalbaarheid van het bouwplan van 10 levensloopbestendige woningen op de plaats van de Concertzaal. De WGCZ is er ook trots op samen met de gemeente middels dit CPO-project (bouwen middels “Collectief Particulier Opdrachtgeverschap”) in Mill een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de verwezenlijking van woonwensen van de senioren.

De stand van zaken is momenteel als volgt. Er zijn 7 serieus gegadigden aan wie een bouwkavel is toegewezen van de in totaal 10 woningen. Het onderlinge gevoel dat zich nu al onder de toekomstige bewoners begint af te tekenen is zeker ook te zien als een impliciet succes van het bouwen in CPO -verband.

Heeft u belangstelling voor een van de nog 3 resterende woningen en wilt u maximale inbreng van de eigen woonwensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan middels een email aan onze secretaris, de heer Theo de Klein Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..