Jan Janssen (1950) uit Wilbertoord was altijd al een druk baasje. Maar sinds hij niet meer persé hoeft te werken is het er niet rustiger op geworden.

Dat hoort u zondag 12 mei als Jan te gast is in het L.O.M. radioprogramma Uitgewerkt. Hij werkte in de elektrotechniek, dat voor diverse werkgevers en als laatste deed hij dit bij vliegbasis Volkel. Ooit overwoog hij een eigen installatiebedrijf te beginnen. Waarom hij dit toch niet deed? U hoort het in Uitgewerkt.

Uitgewerkt is een radioprogramma waarin elke uitzending iemand te gast is die niet meer actief is in het betaalde arbeidsproces. Wat deed men zoal voor werk en was er na het pensioen het bekende zwarte gat of juist niet? Het programma wordt gepresenteerd door Corné Kremers en Herman van Gaal. Techniek en muzikale samenstelling is in handen van Thijs van den Heuvel. Het radioprogramma is elke zondag te beluisteren van 09.00 uur tot 10.00 uur. Een herhaling is op de zaterdag daarna te horen van 09.00 uur tot 10.00 uur. Uiteraard is het programma ook terug te luisteren via de rubriek Uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl.