Zondag 19 mei is Trudy Peters - van Oort uit Mill te gast in het programma Uitgewerkt bij L.O.M. radio. Zij is geboren in Boekel.

Al op jonge leeftijd was zij geĂ¯nteresseerd in het helpen en adviseren van jongeren met problemen en of beperkingen. In dit werkgebied was zij op diverse vlakken actief. Haar laatste (betaalde) baan was bij het Centrum Jeugd en Gezin. Trudy maakt ook al een hele tijd deel uit van de Adviesraad Sociaal Domein en is een van de bestuursleden van de onlangs opgerichte Wijkraad Mill-centrum. Hoe, wat en waarom van dit alles, dat hoort u in Uitgewerkt.

Uitgewerkt is een radioprogramma waarin elke uitzending iemand te gast is die niet meer actief is in het betaalde arbeidsproces. Wat deed men zoal voor werk en was er na het pensioen het bekende zwarte gat of juist niet? Het programma wordt gepresenteerd door Corné Kremers en Herman van Gaal. Techniek en muzikale samenstelling is in handen van Thijs van den Heuvel. Het radioprogramma is elke zondag te beluisteren van 09.00 uur tot 10.00 uur. Een herhaling is op de zaterdag daarna te horen van 09.00 uur tot 10.00 uur. Uiteraard is het programma ook terug te luisteren via de rubriek Uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl.