Riet van Grinsven, Kees Lucassen en Ronny vd Bungelaar, oud-leerlingen van de Katholieke Basisschool St. Willibrordus in Wilbertoord, organiseerden op 18 mei een schoolreünie.

Deze was bedoeld voor iedereen die er "schoolliep" en geboren was in 1964 of in 1965. Het was na al die jaren de eerste keer dat deze feestelijke bijeenkomst werd gehouden. Bijna alle oud-leerlingen hadden zich na oproep al meteen en met veel enthousiasme opgegeven. Iedereen was heel benieuwd en nieuwsgierig hoe het met de "oude" klasgenoten ging.

De bedoeling van deze eerste reünie was om met oud-klasgenoten op een mooie locatie er vooral een gezellige dag van te maken en heel veel bij te praten. Dit is ons zeer zeker gelukt.

De gekozen dag bleek een schot in de roos met een zomerse temperatuur van dik 22 graden.
Nadat iedereen binnen was en weer aan elkaar was voorgesteld hebben we oude en recente foto's op een beamer voorbij laten komen tijdens een kopje koffie met zelfgemaakte cake.
Daarna, na een korte wandeling in de zon, hebben we met gids Thea Janssen een leuke rondleiding gehad in de basisschool die ondertussen heel veel veranderd is.
Toen we weer terug gewandeld waren hebben we gezellig (met een drankje) over vroeger, over nu, over onze gezinnen en allerlei andere (levens)ervaringen bijgekletst. Dit tijdens en na een BBQ onder de zon bij Camping Boszicht van Riet & John van Grinsven. Jaren 70 muziek mocht hier natuurlijk niet bij ontbreken.
Later op de avond hebben we op de beamer nog naar de uitslag van het door Nederland gewonnen Songfestival gekeken. Dit was dan ook een mooie afsluiter en nog de kers op de taart.

Iedereen vond het een héél geslaagde en voor herhaling vatbare reünie en ging met een volle maag weer huiswaarts of naar zijn/haar logeeradres.