Probeer jij soms ook teveel ballen tegelijk in de lucht te houden of loopt je kind op zijn of haar teentjes op school en/of thuis? Vaak helpt het om je energetische systeem een keer op te laten schonen en weer op te laden.

Bij Goed in je Energie geef ik energetische behandelingen zoals magnetiseren, Reiki of een Access Bars sessie. Je energetisch systeem komt weer beter in balans en je krijgt meer rust in je hoofd. Je maakt letterlijk je emmertje even leeg.

Regelmatig hoor ik terug van cliënten dat ze weer meer energie hebben om dingen te doen en veel beter in hun vel zitten. Ook van ouders van kinderen hoor ik terug dat ze weer veel vrolijker zijn en minder onzeker. Of mensen die al langere tijd vast zitten in een emotie, die dit langzaamaan los kunnen laten en verder kunnen.

Kun jij ook wel een dergelijke oppepper gebruiken? In de maand juni kun je al deze behandelingen extra voordelig uitproberen. 30 minuten voor € 22,50 - 45 minuten voor € 33,50 en 60 minuten voor € 45,00.

Twijfel je welke behandeling het beste bij je past? Boek dan een van de behandelingen voor de gewenste tijd en we bespreken samen wat we gaan doen. Het boeken van de tijd is even het belangrijkste, de invulling is flexibel.

Een afspraak maken kan via www.goedinjeenergie.nl of 0485-455747.