Sjors Dollevoet (Foto: Cockie Kremers)

In december 2018 werd Jan-Bart Nielen uit Katwijk (NB) eigenaar van het voormalige Blokkerpand aan de hoek Stationsstraat en Burgemeester Verstraatenlaan in Mill.

Onlangs werden door de gemeente de juiste vergunningen verleend en kan men aan de slag om de volgende stappen te ondernemen. Dat is het realiseren van 2 appartementen en een winkelruimte. Maar ook komt er een brasserie, die Sjors Dollevoet uit Mill zal gaan exploiteren. Opening hiervan is als alles volgens plan verloopt, nog deze zomer.

Naast de brasserie van Sjors, waarvan hij de naam nog even niet wil verklappen, komt er één winkelruimte. Jan-Bart Nielen verwacht dat deze medio oktober de deuren zal openen. Deze winkel krijgt een ingang aan het marktplein. De brasserie is zowel via de bestaande ingang aan de Stationsstraat toegankelijk, als via een nieuwe ingang aan de Burgemeester Verstraatenlaan. Aan die zijdes zal ook een terras worden gerealiseerd.

In De Neije Krant van deze week (11 juni) is via een interview met Sjors Dollevoet meer informatie te lezen rond het hoe en wat van zijn brasserie.