Sinds een aantal weken bestaat Media-Mix.nl. Een lokaal media- en communicatieplatform wat zich richt op met name de gemeente Mill en Sint Hubert.

Ondernemers, organisaties en instellingen die bijvoorbeeld hun diensten, producten, evenementen en bedrijfsnaam binnen de gemeente Mill en Sint Hubert willen promoten kunnen bij Media-Mix.nl terecht. Binnen dit initiatief werken diverse partijen samen, die iets doen op het gebied van promotie en communicatie. Corné Kremers is initiatiefnemer en coördinator van Media-Mix.nl.

Lokale Omroep Mill

Ook de Lokale Omroep Mill heeft zich bij Media-Mix.nl aangesloten. Dit vooral om de beschikbare advertentieruimte op radio en Tv-krant zo effectief mogelijk in te zetten. Hiermee hoopt de L.O.M. op extra inkomsten, waardoor de vele vrijwilligers nog meer radio en Tv-programma’s kunnen maken en de benodigde apparatuur up-to-date gehouden kan worden.

Meer weten?

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of zie www.media-mix.nl.