Toon Willems werd in 1955 geboren aan de Vloetsestraat in Mill. Vele kennen hem als fotograaf en cameraman van het commerciële Tv-kanaal KKN Media, later TV Land van Cuijk. Maar hij begon zijn werkzame leven bij Ru Maas in Mill.

Ernstige rugklachten zorgden ervoor dat hij een langere tijd thuis kwam zitten. Maar thuis zitten was niets voor hem. Wat hij zoal ging doen en ook hoe hij geïnteresseerd raakte in Mill van toen komt aan de orde.

Uitgewerkt is een radioprogramma waarin elke uitzending iemand te gast is die niet meer actief is in het betaalde arbeidsproces. Wat deed men zoal voor werk en was er na het pensioen het bekende zwarte gat of juist niet? Het programma wordt gepresenteerd door Corné Kremers en Herman van Gaal. Techniek en muzikale samenstelling is in handen van Thijs van den Heuvel. Het radioprogramma is elke zondag te beluisteren van 09.00 uur tot 10.00 uur. Een herhaling is op de zaterdag daarna te horen van 09.00 uur tot 10.00 uur. Uiteraard is het programma ook terug te luisteren via de rubriek Uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl.